Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο (ανά χώρα)

Από τη βιομηχανία της ενέργειας και της μόδας μέχρι και την μερέντα, αυτοί είναι οι πλουσιότεροι από διαφορετικές χώρες στον κόσμο
Καθώς η παγκοσμιοποίηση συνεχίζει την καλπάζουσα πορεία της,  ο αριθμός των πολύ πλούσιων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο αυξάνεται.
Μπορεί οι ΗΠΑ να εξακολουθούν να κυριαρχούν στην κορυφή της λίστας όμως και οι δισεκατομμυριούχοι σε χώρες όπως η Ισπανία, το Μεξικό, και η Γαλλία μπορούν και τους συναγωνίζονται σε… δισεκατομμύρια τους βορειοαμερικανούς!
Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλοί από τους δισεκατομμυριούχους σε αυτή τη λίστα είναι αυτοδημιούργητοι, ενώ άλλοι έχουν κληρονομήσει τις περιουσίες τους αλλά είχαν το επιχειρηματικό δαιμόνιο ώστε να τις αυξήσουν.

ΔΑΝΙΑ - KJELD KIRK KRISTIANSEN 13.1 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ

 

Ξεκινάμε με τον πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας πίσω από το αγαπημένο παιχνίδι της παιδικής μας ηλικίας: των Lego. Ως αγόρι, ο Kristiansen εργάστηκε με τον παππού του, Ole Kirk Κristiansen, δοκιμάζοντας μικροσκοπικά τούβλα και το τι θα μπορούσαν να κάνουν με αυτά.

ΑΥΣΤΡΙΑ - DIETRICH MATESCHITZ, 13,2 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ

Ο συνδημιουργός του energy drink, Red Bull, χρησιμοποίησε την τεράστια περιουσία του για να δημιουργήσει τη δική του αγωνιστική ομάδα στη Formula 1. Επίσης, έχει ένα ιδιωτικό γκαράζ όπου διατηρεί τη συλλογή του από αεροπλάνα.

ΡΩΣΙΑ - LEONID MIKHELSON, 14,4 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ

Ο Mikhelson είναι ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της εταιρείας φυσικού αερίου Novatek. Ξεκίνησε τη ζωή ως εργοδηγός σε μια κατασκευαστική εταιρεία και κατάφερε να γίνει ο πλουσιότερος πολίτης της Ρωσίας.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
Πηγή: fortunegreece.com
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com