Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Σοκ:Ποια δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ έχει κάνει αλλαγή φύλου?


Ήταν άντρας και αποφάσισε να αλλάξει φύλο μετά από τις σεξουαλικές αναζητήσεις που είχε! Πίστεψε πώς μέσα σ' ένα γυναικείο σώμα θα ένιωθε πιο άνετα και γι' αυτό και προέβη στην παραπάνω ενέργεια! Πώς όμως αντέδρασαν οι γονείς του στο άκουσμα αυτής της είδησης; Κανείς δεν ξέρει! Το σίγουρο είναι ότι το όνειρό του έγινε πραγματικότητα... Αμέσως μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου έκανε ακόμα ένα όνειρό της (πλέον) πραγματικότητα! Αυτό της δημοσιογραφίας! Τώρα εργάζεται στον
τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ! Ελάχιστοι άνθρωποι είναι εκείνοι από το στενό της περιβάλλον και πόσο μάλλον από το εργασιακό της χώρο που γνωρίζουν το πραγματικό της φύλο!

tvnea
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

7 σχόλια:

  1. Μηπως λεει τα ιατρικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΝΑΣ (ΑΝΤΡΑΣ) ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ... ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ! ... λολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός δημοσιογράφος του Αντ1 ειναι εξωγηινος?
    Ποίος πολιτικός μέσα στη βουλή ειναι βρικόλακας?
    Μπορώ να γράψω ενα κατεβατό μπούρδες αν δεν περιέχεται στο κειμενό μου το όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MEΛΙΝΑ ΤΣΕΛΙΟΥ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η δημοσιογράφος. Το blog δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολίων. Ο καθένας μπορεί να εκφράζεται ελέυθερα ,φυσικά χωρίς ύβρεις και βωμολοχίες.Δεν ευθυνόμαστε για τα σχόλια των αναγνωστών.
    Θέλουμε να γίνουμε σαφείς προς αποφυγήν παρεξηγήσεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα,γιατί στο κείμενό σας γράφετε " δημοσιογράφο του Σκαι".. Επομένως, για να κάνετε αναφορά σε υπαρκτό πρόσωπο εφόσον δουλεύει στο εν λόγω κανάλι σημαίνει ότι ξέρετε ποια είναι. Δεν ευθυνεστε λέτε για τα σχόλια των αναγνωστών ενώ εσείς οι ίδιοι γραφετε άλλα στο κείμενό σας και άλλα στην απάντησή -σχόλιο. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com