ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
120γρ. νιφάδες βρώμης ή βρώμη αλεσμένη
120γρ. μέλι
100γρ. ταχίνι
½ κ.γ κανέλα
½ φλιτζ. γέμιση ξηρών καρπών και φρούτων (σταφίδες, goji berry, καρύδια, αμύγδαλα κοπανισμένα, σουσάμι, κομματάκια σοκολάτα, ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού)
Διαδικασία συνταγής
Διαδικασία συνταγής
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί. Με μικρό κουταλάκι βάζουμε τη ζύμη στο ταψί και την πιέζουμε λίγο για να πάρει στρογγυλό σχήμα.
Ψήνουμε για 10 λεπτά (η άκρη του μπισκότου έχει μόλις ροδίσει). Τα βγάζουμε από το ταψί όταν κρυώσουν γιατί αλλιώς σπάνε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.