Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Macron: Το Russia TV είναι… «Προπαγάνδα!»



«Μεταφέρει» ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

«Χοντραίνει» η αντιπαράθεση μεταξύ του υποψηφίου για την Προεδρία της Γαλλίαςκ Macron και των Ρωσικών ΜΜΕ Sputnik&RussiaTV!                  
     «Δικέφαλο ονπου διασπείρει ψεύτικες ειδήσεις και προπαγάνδα» χαρακτήρισε εκπρόσωπος του επιτελείου του Γάλλου υποψηφίου κ EmmanuelMacron το Ρωσικό Πρακτορείο Ειδήσεων  Sputnik και τον τηλεοπτικό σταθμό RussiaTV και απαγόρευσε την είσοδό τους σε εκδηλώσεις του κ Macron!.
Το Ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι RTV ζήτησε εξηγήσεις από το επιτελείο του κ Macron αλλά ακόμη περιμένει στο…ακουστικό του!
     Πάντως, σύμφωνα με σημερινές εκτιμήσεις, φαίνεται να μικραίνει η απόσταση του κ Macron από την κ LePen καθώς νέα σφυγμομέτρηση δίνει ποσοστό 59% στον κMacron και 41% στηνkLePen (σε αντίθεση με το αρχικό 65% και 35%  των δύο μονομάχων).
      Ένα μεγάλο ποσοστό Γάλλων ψηφοφόρων δηλώνει ότι ΔΕΝ θα συμμετέχει στον δεύτερο γύρο των εκλογών καθώς ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΕ από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου.
      Πιθανά χαμηλά ποσοστά συμμετοχής θα ευνοήσουν την κ   αλλά ο κ  συνεχίζει να είναι το «φαβορί» των δημοσκόπων και των Γαλλικών και Διεθνών ΜΜΕ για την θέση του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας.
     Η επόμενη εβδομάδα θα είναι… ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ!
      Περισσότερα εδώ:
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com