Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Εστιατόριο απαγορεύει την είσοδο σε παιδιά μέχρι 5 ετών και αυξάνει τα κέρδη του!

Ο ιδιοκτήτης ενός πολυτελούς ιταλικού εστιατορίου στο Mooresville της Βόρειας Καρολίνας πήρε την αμφιλεγόμενη απόφαση να απαγορεύσει την είσοδο σε παιδιά κάτω των 5 ετών. Αν και επικρίθηκε από πολλούς, ο ίδιος υποστηρίζει πως η επιχείρησή του έχει αυξηθεί σημαντικά. Ο Pasquale Caruso πήρε την εν λόγω απόφαση μετά από ώριμη σκέψη και βλέποντας πως τα μικρά παιδιά που έκλαιγαν και ούρλιαζαν, και γενικά ήταν σε πλήρη ένταση, ενοχλούσαν τους άλλους πελάτες και δεν ταίριαζε όλη αυτή η εικόνα στη φήμη του μαγαζιού του.

“Πολλοί πελάτες μου διαμαρτύρονταν και έχασα αρκετούς φανατικούς καθώς τα μικρά παιδιά ενοχλούσαν και γενικά δημιουργούσαν μια φασαρία και ένταση στο μαγαζί. Θέλω ο κόσμος που έρχεται εδώ να περνάει καλά, να χαλαρώνει και να απολαμβάνει το γεύμα του με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες”, αναφέρει ο ίδιος. Αν και ήταν πολλοί εκείνοι που αντέδρασαν στην απόφασή του, θεωρώντας την ρατσιστική, ο διευθυντής του εστιατορίου ισχυρίζεται πως οι πελάτες αυξήθηκαν, έρχονται νέοι στον χώρο και η επιχείρηση αύξησε τα κέρδη της.
perierga.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com