Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ζυθοποιία στη Σκοτία δίνει 1 εβδομάδα άδεια σε όποιον πάρει κουτάβι!

Η ζυθοποιία BrewDog στη Σκοτία κάνει κάτι πολύ σημαντικό, δείχνοντας την ευαισθησία της απέναντι στα σκυλιά. Δίνει στους υπαλλήλους της 1 εβδομάδα άδεια εάν αποκτήσουν κουτάβι, ενώ μετά μπορούν να το φέρουν στη δουλειά. Μάλιστα η άδεια είναι με αποδοχές.

Οι ιδρυτές James Watt και Martin Dickie, ξεκίνησαν την επιχείρηση μαζί με το σκυλί τους, Bracken, το 2007, και γνωρίζουν καλά από ζώα, φροντίζοντας έτσι να έχουν οι εργαζόμενοι όσο πιο πολύ χρόνο μπορούν μαζί τους. “Θέλουμε με τον τρόπο αυτό να τους παρακινήσουμε να πάρουν σκυλάκια και να μην έχουν δικαιολογία ότι δεν υπάρχει χρόνος για να το κάνουν”, αναφέρουν και συμπληρώνουν: “Επίσης έτσι δημιουργείται ισχυρότερος δεσμός μεταξύ ιδιοκτήτη και σκύλου…”.
perierga.gr - Ζυθοποιία στη Σκοτία δίνει 1 εβδομάδα άδεια σε όποιον πάρει κουτάβι!
perierga.gr - Ζυθοποιία στη Σκοτία δίνει 1 εβδομάδα άδεια σε όποιον πάρει κουτάβι!
perierga.gr - Ζυθοποιία στη Σκοτία δίνει 1 εβδομάδα άδεια σε όποιον πάρει κουτάβι!perierga.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com