Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Σάκης Αρναούτολγου: Οψιμες αλκυονίδες ημέρες αρχές Φλεβάρη

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει αλκυονίδες ημέρες στις αρχές του Φλεβάρη ....

Αναλυτικά έγραψε

Οψιμες αλκυονίδες ημέρες αρχές Φλεβάρη μετά από μια πιθανή, κατά τόπους αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την επόμενη εβδομάδα θέλουν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία! Για σημάδια κόπωσης του χειμώνα στη χώρα μας αρχισαν να ψιθυρίζουν τα μακροπρόθεσμα προγνωστικά στοιχεία για αρχές του Φλεβάρη με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μετά όμως από μια πιθανή κατά τόπους αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στην ανατολική και βόρεια Ελλάδα το τελευταίο πενθήμερο του μήνα που διανύουμε, δηλαδή προς τα τέλη κυρίως της επόμενης εβδομάδας.
Λίγο υπομονή λοιπόν μέχρι να μπει ο Φλεβάρης και μας κάνει τη χάρη να...βγάλουμε λίγο το χέρι από την τσέπη όσον αφορά στα κόστη θέρμανσης. Η διάρκεια αυτών των προβλεπόμενων με τα τελευταία στοιχεία όψιμων αλκυονίδων ημερών για αρχές Φλεβάρη είναι φυσικά αδύνατο να εκτιμηθεί απο τώρα καθώς μπορεί μεν ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι να μυρίσει μα υπάρχει στατιστικά πάντα και το ενδεχόμενο αν φλεβίσει κι αν κακιώσει μες το χιόνι να μας χώσει!
Για να μην χάνετε τον...καιρό σας! ;) Να είστε καλά Σάκης Αρναούτογλου
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com