Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

O Val Kilmer πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα

Πολύ δυσάρεστα νέα για τον αγαπημένο ηθοποιό. Μπορεί στο παρελθόν ο Val Kilmer να είχε αρνηθεί ότι ήταν άρρωστος, ωστόσο έρχεται ο Michael Douglas να αποσαφηνίσει τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του. 
Μετά από αρκετούς μήνες εικασιών που ακολούθησαν την επέμβαση τραχειοστομίας, στην οποία υποβλήθηκε ο Val Kilmer, ο Douglas δήλωσε σε συνέντευξή του ότι ο 56χρονος βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ τα πράγματα δεν φαίνονται τόσο αισιόδοξα στην περίπτωσή του.
 «Ο Val είναι ένας καταπληκτικός τύπος, ο οποίος περνά ακριβώς ο,τι πέρασα και εγώ και τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για αυτόν. Προσεύχομαι για αυτόν. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μαθαίνετε κάτι για τον Βαλ τελευταία».

Πηγή: gossip-tv.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com