Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Γέφυρα στην Ιταλία υποχώρησε & γκρέμισε διερχόμενο αμάξι

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται ένα μεγάλο φορτηγό να περνάει από τη γέφυρα όταν αυτή ξαφνικά υποχωρεί και πέφτει στο δρόμο τη στιγμή που από το σημείο περνάει ένα μικρό αυτοκίνητο.
Η εταιρεία ANAS που διαχειρίζεται το δρόμο στο συγκεκριμένο σημείο υποστηρίζει ότι ο 68χρονος Κλαούντιο Μπερντίνι που έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του συνεθλίβη θα μπορούσε να είχε σωθεί αν οι γραφειοκράτες είχαν ανταποκριθεί στις εκκλήσεις της να κλείσουν τη γέφυρα.
Η ANAS υποστηρίζει ότι είχε ζητήσει το «άμεσο κλείσιμο» της γέφυρας αλλά η τοπική κυβέρνηση το είχε αρνηθεί ζητώντας το αίτημα να υποβληθεί γραπτώς, κίνηση που θα απαιτούσε προηγουμένως την επί τόπου αυτοψία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας επιθεωρητής ήταν καθ' οδόν προς το σημείο τη στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας.
Από το χαμό που προκλήθηκε τραυματίστηκαν άλλοι δέκα άνθρωποι καθώς μετά την πτώση της γέφυρας σημειώθηκαν τροχαία ατυχήματα από έντρομους οδηγούς που προσπάθησαν να αποφύγουν να έχουν την τύχη του 68χρονου.

Λόγω τεχνικού προβλήματος,δείτε το βίντεο εδώ:liveleak.com
eirinika.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com