Υλικά συνταγής
για τα σουτζουκάκια
- 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 500γρ. κιμάς χοιρινός
- 1 αυγό
- 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο
- 1 ½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη ή 2 φέτες ψωμί μουλιαμένο και καλά στραγγισμένο (μόνο η ψίχα)
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 πρέζα κύμινο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. κοφτό αλάτι
- 1 κ.γ. κοφτό πιπέρι
- ελαιόλαδο για άλειμμα
για την σάλτσα
- 1/3 φλιζτ. ελαιόλαδο
- 3 κρεμμύδια μεγάλα σε φέτες
- 2 ντομάτες μεγάλες ώριμες ψιλοκομμένες
- 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.σ. κοφτή ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Έφτιαξα εχθές τη σουτζουκάκια σας. SUPER!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό τις ποιο άψογες συνταγές, όπως η τεχνική αλλά και το αποτέλεσμα!
Είχα δοκιμάσει τα σουτζουκάκια σμυρνέικα
που μου άρεσαν εξίσου καλά..