Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Responsive Advertisement

Η συνταγή της Ημέρας ~ Ριγκατόνι σε κόκκινη σάλτσα πάπρικας με κάπαρη κι ελιές

Υλικά συνταγής

για τα ζυμαρικά

  • 500γρ. ριγκατόνι (ένα πακέτο)
  • νερό (5L για το βράσιμο)
  • 50γρ. αλάτι

για τη σάλτσα

  • 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ. κονκασέ
  • 1 φλιτζ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
  • 2 κ.γ. κάπαρη πλυμένη
  • ½ κ.γ. πάπρικα καυτερή
  • ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • αλάτι (προαιρετικά)
  • ½ κ.γ. πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια