Υλικά συνταγής
για τα ζυμαρικά
- 500γρ. ριγκατόνι (ένα πακέτο)
- νερό (5L για το βράσιμο)
- 50γρ. αλάτι
για τη σάλτσα
- 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ. κονκασέ
- 1 φλιτζ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
- 2 κ.γ. κάπαρη πλυμένη
- ½ κ.γ. πάπρικα καυτερή
- ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- αλάτι (προαιρετικά)
- ½ κ.γ. πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 Σχόλια