Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Σαν Πέδρο Σούλα: Η πιο επικίνδυνη πόλη στον κόσμο – Τρεις δολοφονίες κάθε μέρα


Είναι η πλέον επικίνδυνη πόλη στον κόσμο, και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Η Σαν Πέδρο Σούλα, στις Ονδούρες, είναι το σημείο εκείνο του κόσμου, όπου η ανομία και η βία, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της.

Τα πράγματα στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι καθόλου απλά: Οι τραγωδίες, οι βιαιότητες, τα αιματοκυλίσματα, οι φόνοι και τα τρομοκρατικά χτυπήματα, είναι μέρος της καθημερινότητας, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό.
Συγκεκριμένα, τα στατιστικά στοιχεία που είδαν το φως τη δημοσιότητας, μόνο σοκ μπορούν να προκαλέσουν, αφού, σύμφωνα με αυτά, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι δολοφονούνται κάθε μέρα στη Σαν Πέδρο Σούλα! Οι περισσότεροι φόνοι, μάλιστα, γίνονται από τα χέρια αδίστακτων εγκληματιών, και είναι μαρτυρικοί και άκρως οδυνηροί.
Φυσικά, πίσω από την «κουρτίνα» των περισσότερων υποθέσεων δολοφονιών, κρύβεται το εμπόριο ναρκωτικών, ενώ οι συνθήκες ευνοών κατά πολύ την άνθιση της εγκληματικότητας, καθώς οι αστυνομία είναι σχεδόν ανύπαρκτη (ή διεφθαρμένη) και το νομικό σύστημα δεν λειτουργεί, σχεδόν, ποτέ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η συγκεκριμένη πόλη, έπιασε την «πρωτιά» της λίστας με τις πλέον φτωχιές περιοχές της Αμερικής για το 2012, καθώς τουλάχιστον το 70% των κατοίκων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Αυτές είναι οι 5 πιο επικίνδυνες πόλεις ανά τον κόσμο
1. Σαν Πέδρο Σούλα, Ονδούρες
2. Ακαπούλκο, Μεξικό
3. Καράκας, Βενεζουέλα
4. Ντιστρίτο Σέντραλ, Ονδούδες
5. Τορεόν, Μεξικό
Κάντε κλικ επάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν.


koolnews.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com