Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Βίντεο: Kωμωδία επιστημονικής φαντασίας που σατιρίζει τους Ναζί...διχάζει τους Γερμανούς κριτικούς και κοινό!

Δείτε το βίντεο - τρέηλερ με τις 6 εκατομμύρια θεάσεις:

Στις 5 Απριλίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες της Γερμανίας, η κωμωδία Ε.Φ. του Φινλανδού σκηνοθέτη Timo Vuonresola, με τίτλο Iron Sky . Ωστόσο...

..."Ακόμα και σήμερα 66 χρόνια μετά τον πόλεμο, φοβάμαι ότι είναι ταμπού για τους Γερμανούς να κάνεις αστεία με τους Ναζί" , σύμφωνα με τον Lutz Göllner, Γερμανό κριτικό κινηματογράφου. Δε λείπουν βέβαια και οι αντίθετες απόψεις όπως αυτή του Michael Fischer, συντάκτη  lifestyle εντύπων: " Θα πάω να τη δω, ακόμα και αν είναι...αίσχος, δεν υπάρχει τίποτα πιο προσβλητικό για τους Ναζί απ' το να προσβάλλεις την ιδεολογία τους".

 Πάντως το σενάριο της ταινίας, έχει ήδη πυροδοτήσει αντιδράσεις, αφού: Βρισκόμαστε στο έτος 2018, οι ηττημένοι Ναζί που μετά την ήττα τους στο 2ο Π.Π., έχουν καταφύγει στην Ανταρκτική και μέσω διαστημοπλοίων καταφεύγουν στην "σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού". Eκεί κατασκευάζουν μια στρατιωτική βάση με σκοπό...να κατακτήσουν τον κόσμο. Οι ρόλοι ωστόσο αντιστρέφονται...αφού "οι κακοί" της ταινίας είναι οι Αμερικάνοι που είναι έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο, μέσω πυρηνικού πολέμου. Δείτε το βίντεο - τρέηλερ που έχει περισσότερα από 115.000 likes στο facebook, 7,000 followers στο Twitter και 6 εκατομμύρια θεάσεις στο youtube:


Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com