Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Έπιασε στα δίχτυα του αλιγάτορα 4,3561μέτρων

Ένας από τους μεγαλύτερους αλιγάτορες του κόσμου πιάστηκε στην Φλόριντα. Ο αλιγάτορας παγιδεύτηκε από τον κυνηγό Tres Ammerman τη νύχτα του Halloween.

Το τέρας όπως το αποκάλεσε ο κυνηγός έχει μήκος 4,3561μέτρα, ζυγίζει 296,64941 κιλά και είναι από 50 έως 60 ετών.

Ο Ammerman σκοπεύει να πουλήσει τον αλιγάτορα προς 1000 δολάρια τα 30cm. Δηλαδή από την πώλησή του θα βγάλει συνολικά 14.000 δολάρια.

«Νιώθω σαν να κέρδισα το λότο» δήλωσε πανευτυχής ο κυνηγός...


Ο Mr Ammerman, από το Yorkshire κυνηγούσε με δύο φίλους του το περασμένο Σάββατο στη λίμνη Washington όταν είδαν τον αλιγάτορα σχεδόν μπροστά τους.

«Όταν τον αιχμαλωτίσαμε έκανε σαν τρελός. Έτρεχε, πηδούσε, γυρνούσε γύρω από το σώμα του, μάχονταν για να ξεφύγει και προσπαθούσε να δαγκώσει τη βάρκα», λέει ο κυνηγός και συνεχίζει: «Το επικίνδυνο ερπετό ήταν τόσο μεγάλο που δεν χωρούσε μέσα στο σκάφος. Αναγκαστήκαμε να το σύρουμε έξω για περισσότερο από δύο ώρες».

Για την ιστορία πάντως ο μεγαλύτερος αλιγάτορας είχε βρεθεί στην Λουιζιάνα και ήταν 5,842 μέτρα.


 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com