Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η Microsoft Hellas παρουσιάζει τα Windows Phone 7


HTC7Mozart2.jpg
Η Microsoft Hellas, μαζί με τους συνεργάτες της HTC, LG και Vodafone, παρουσίασε στους δημοσιογράφους τα βασικότερα χαρακτηριστικά των Windows Phone 7, αλλά και τέσσερις συσκευές με το νέο λειτουργικό, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες μέχρι και τα Χριστούγεννα στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις συσκευές LG Optimus 7, HTC HD7, HTC 7 Mozart και HTC 7 Trophy, όλες εξοπλισμένες με ισχυρούς επεξεργαστές, μεγάλες οθόνες και αρκετή μνήμη.
Τα Windows Phone 7, σύμφωνα με τη Microsoft, σχεδιάστηκαν με βασικό γνώμονα τις ανάγκες του χρήστη και εισάγουν πλήθος καινοτομιών, με σκοπό να προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία χρήσης. Κεντρικό ρόλο κατέχει το ανανεωμένο εκ βάθρων user interface, το οποίο επιτρέπει την ολοκλήρωση των διαφόρων εργασιών ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά, καθώς οι βασικότερες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τον χρήστη εμφανίζονται στην αρχική οθόνη...


Παράλληλα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το τηλέφωνό τους και να οργανώσουν τον «ψηφιακό τους κόσμο», όπως εκείνοι επιθυμούν. Το βασικό νέο χαρακτηριστικό, που εξασφαλίζει την εξατομίκευση του κινητού, είναι τα Live Tiles. Τα Live Tiles ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο, αντλώντας δεδομένα από το Internet, όπως ειδήσεις, επαγγελματικά ραντεβού [ημερολόγιο] ή ενημερώσεις από τα social networks.
Ακόμα, με την καινοτομία των Hubs, όλο το ψηφιακό περιεχόμενο και υλικό που διαθέτει ο χρήστης, ανεξαρτήτως του αν είναι καταχωρημένο στη μνήμη του τηλεφώνου, στον υπολογιστή ή στο διαδίκτυο [εύκολη σύνδεση με την υπηρεσία Windows Live Spaces], ομαδοποιείται σε κατηγορίες, προσφέροντας στο χρήστη τη δυνατότητα του ελέγχου του ομαδοποιημένου πλέον υλικού από ένα κεντρικό σημείο.
Τα διαθέσιμα Hubs στα Windows Phone 7 είναι τα ακόλουθα:
  • People: Αυτό το Hub συγκεντρώνει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις επαφές των χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των live feeds και των φωτογραφιών από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
  • Pictures: Το Pictures Hub συγκεντρώνει σε ένα σημείο όλες τις φωτογραφίες για κάθε επαφή του χρήστη, είτε αυτές βρίσκονται στο διαδίκτυο είτε στον υπολογιστή.
  • Music + Video: Το Music + Video Hub συγκεντρώνει στο τηλέφωνο τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Zune Player, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο FM ραδιόφωνο, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους video και μουσικά κομμάτια σε υψηλή ποιότητα.
  • Office: Το Office Hub ενσωματώνει στο κινητό τηλέφωνο το Office 2010, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει πρόσβαση στο OneNote και SharePoint. Αξιοποιώντας τις παραπάνω υπηρεσίες της Microsoft, οι χρήστες μπορούν να διαβάζουν και να επεξεργάζονται εύκολα έγγραφα και παρουσιάσεις από το κινητό τους τηλέφωνο, δουλεύοντας στο οικείο περιβάλλον του Office της Microsoft.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com