Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μπακαλιάρος με κουρκούτι μπύρας

ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
1 κιλό μπακαλιάρο παστό κομμένο σε κομμάτια ξαρμυρισμένο
1 ποτήρι μπύρα
1 ποτήρι αλεύρι
1 κ.γ. κοφτό αλάτι
1 κ.γ. ζάχαρη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα


Διαδικασία συνταγής
Φτιάχνουμε το κουρκούτι. Ανακατεύουμε τη μπύρα με τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ο χυλός μέτριος, ούτε σφιχτός ούτε αραιός. Αφήνουμε το χυλό στο ψυγείο για 30 λεπτά να παγώσει.
Ανακατεύουμε καλά το κουρκούτι και βουτάμε μέσα ένα-ένα τα κομμάτια του μπακαλιάρου. Τα αφήνουμε λίγο να στραγγίσουν και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, να ροδίσουν απ' όλες τις πλευρές. Σερβίρουμε με σκορδαλιά με καρύδια.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com