Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μπάρες σοκολάτας

ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
450γρ. ταχίνι με κακάο
200γρ. μέλι
160γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
150γρ. ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας
λίγα καρύδια σπασμένα
20γρ. λιναρόσπορο σπασμένο
150γρ. δημητριακά (ολικής άλεσης κατά προτίμηση)
200γρ. βρώμη με αποξηραμένα φρούτα

**********

Διαδικασία συνταγής
Λιώνουμε το μέλι και το ανακατεύουμε ελαφρά με το ταχίνι σε ένα μεγάλο μπολ. Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη κουβερτούρα και προσθέτουμε τη μισή ποσότητα στο μείγμα με το ταχίνι και το μέλι.
Προσθέτουμε τη βρώμη, τους ξηρούς καρπούς και τον λιναρόσπορο και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε και τα δημητριακά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το χέρι.
Βάζουμε σταυρωτά μεμβράνη σε ένα ταψί. Απλώνουμε το μείγμα από πάνω, ρίχνουμε λίγα καρύδια σπασμένα από πάνω, καλύπτουμε με τη μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει περίπου 3 ώρες.
Κόβουμε 20 κομμάτια και περιχύνουμε με την υπόλοιπη κουβερτούρα από πάνω.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com