Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Κοτόπουλο κατσαρόλας με κρεμμύδια σβησμένο με μπύρα

ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
2 μπούτια κοτόπουλο
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό κομμένο σε μεγάλες φέτες
1 μπύρα (καπνιστή κατά προτίμηση)
1 ποτήρι ζεστό ζωμό ή νερό
1 κ.σ. μουστάρδα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. κάρυ
λίγο αλάτι
πιπέρι

**********

Διαδικασία συνταγής
Τσιγαρίζουμε σε κατσαρόλα το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθούν ελαφρώς.
Σβήνουμε με τη μπύρα και αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Έπειτα προσθέτουμε το ζωμό, το κάρυ, αλάτι και πιπέρι.
Τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 1 ώρα μέχρι να ελαττωθεί αρκετά το ζουμάκι και να μελώσει. Ελέγχουμε κι ανακατεύουμε συχνά για να μην μας κολλήσει.
Λίγο πριν αποσύρουμε από την φωτιά, προσθέτουμε τη μουστάρδα για να δέσει το φαγητό.
Σερβίρουμε.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com