Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Σούμα: Το νέο superfood που σαρώνει – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Το μαγικό βότανο με τα τεράστια οφέλη για τον οργανισμό…
Το όνομα σούμα δεν λέει και πολλά στο ευρύ κοινό. Στα γυμναστήρια ωστόσο είναι το μεγάλο μυστικό όλων των bodybuilders καθώς χαρίζει δύναμη και ενέργεια. Τι είναι η σούμα;
Η ρίζα Σούμα είναι γνωστή και ως Ginseng της Βραζιλίας και χρησιμοποιείται ευρέως στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, ως βότανο για διάφορες παθήσεις. Τα τελευταία δέκα χρόνια, η ρίζα Σούμα έγινε γνωστή παγκοσμίως, λόγω της χρήσης της από πολλούς αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η δράση της ρίζας αυτής είναι γνωστή μεταξύ διάσημων αθλητών για την αναβολική δραστηριότητα της (χωρίς τις παρενέργειες των στεροειδών αναβολικών φαρμάκων). Η χρήση της οδηγεί στην αύξηση της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας (αερόβια αντοχή) και στη μυϊκή υπερτροφία (bodybuilding).
Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, αλλά και αρκετές βιταμίνες όπως η Α, η Β-1, Β-2, Ε και Κ. Μειώνει την χοληστερόλη σ το αίμα ενώ αρκετοί γιατροί την προτείνουν ως energy booster.
Όσο για το γυμναστήριο; Η σούμα διαθέτει την αναβολική ορμόνη ecdysteroid η οποία μαζί με την πρωτεΐνη αυξάνει την μυϊκή μάζα κατά 7%, μειώνοντας παράλληλα το σωματικό λίπος κατά 10%, σύμφωνα με έρευνες. Μάλιστα ήταν το… μυστικό όπλο των Σοβιετικών στην Ολυμπιάδα της Μόσχας!
Οι επιστήμονες τονίζουν πως δεν υπάρχει καμία παρενέργεια από την σούμα καθώς είναι φυτική ενώ πωλείται σε όλα τα μαγαζιά με μπαχαρικά και βότανα…
thatslife.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com