Υλικά συνταγής
- 1 κεφάλι σκόρδο (6-7 σκελίδες)
- 250γρ. ψίχα ψωμιού
- 1 φλιτζ. καρυδόψιχαΤα καρύδια αφού αφαιρεθεί το σκληρό εξωτερικό τους τσόφλι. τριμμένη
- ⅓ φλιτζ. ξύδι
- ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
- αλάτι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr
Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.
grizosgatos.blog@gmail.com
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.