Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τρεις τροφές που κόβουν την πείνα

Όταν θέλουμε να χάσουμε βάρος ή να σταματήσουμε να τσιμπολογούμε, βάζουμε ένα πρόγραμμα με ποιες τροφές δεν πρέπει να τρώμε.
Ωστόσο, μπορούμε να επιλέγουμε τις τροφές που όχι μόνο πρέπει να τρώμε αλλά επιπλέον κόβουν και την όρεξη. Δείτε παρακάτω τρεις από αυτές...
1. Φακές
Εκτός από σούπα, μπορείτε να τις δοκιμάσετε και ως κρύα σαλάτα.  Οι φακές, όπως και όλα τα όσπρια, παρέχουν μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών, γι’ αυτό και κρατούν μακριά την πείνα για πολλές ώρες.
2. Αμύγδαλα
Τα αμύγδαλα παρέχουν περισσότερα λιπαρά παρά πρωτεΐνες. Σε ποσότητα περίπου ¼ του φλιτζανιού θα σου δώσουν και 5 γρ. φυτικές ίνες. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα αμύγδαλα αυξάνουν τα επίπεδα της «καλής» HDL χοληστερίνης στον οργανισμό σου, επομένως είναι και ευεργετικά για την καρδιά.
3. Βρώμη
Είναι ιδανική για να ξεκινήσει κανείς τη μέρα του με ενέργεια αλλά και σαν μικρό μεσημεριανό ή απογευματινό σνακ. Παρέχει διαλυτές ίνες, οι οποίες επιβραδύνουν την πέψη κι έτσι βοηθούν να μην πεινάμε.
 baby.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com