Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

5 Χρήσιμα μυστικά ομορφιάς που πρέπει να μάθεις!

Βρες εδώ τα πιο χρήσιμα μυστικά ομορφιάς που βρήκα και μάθε πως μπορείς να ανανεωθείς στη στιγμή. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να προσέξουμε όταν αφορά την περιποίηση και την ομορφιά μας που συχνά μοιάζει βουνό η καθημερινή ρουτίνα της προετοιμασίας για κάποια έξοδο ή για την δουλειά. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε σημάδια του χρόνου, ξηρό δέρμα και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες, ο χρόνος και η φαιά ουσία που ξοδεύουμε είναι πραγματικά αρκετά.
Μπορείς με έξυπνες και εύκολες λύσεις να βελτιώσεις την καθημερινή σου περιποίηση και την εξωτερική σου εμφάνιση εύκολα και γρήγορα. Παρακάτω θα βρεις διάφορα tips τα οποία θα σε βοηθήσουν αρκετά και θα σου λύσουν τα χέρια. Πάμε μαζί να τα δούμε ένα ένα!

Τα μυστικά ομορφιάς που πρέπει να μάθεις

Πρησμένα μάτια


mple mati
Βοήθησε τα μάτια σου να φαίνεται ξεκούραστα και αφαίρεσε το πρήξιμο με κρύες κομπρέσες με νερό, τις οποίες θα φτιάξεις βάζοντας ένα παγάκι σε ένα μαλακό ύφασμα και θα εφαρμόσεις για 15 δευτερόλεπτα, ή απλά πλένοντας το πρόσωπο σου κάθε πρωί αρκετές φορές με κρύο νερό.  Ξεφορτώσου αυτή την δυσάρεστη αίσθηση μία και καλή.

Χτένισμα

xtenisma bregmena mallia

Προσπάθησε να χτενίσεις τα βρεγμένα σου μαλλιά με υπομονή και επιμονή. Πιάσε μια μικρή τούφα κάθε φορά, και χτένισε τα απαλά από το μέσο της τρίχας προς τις άκρες και επανέλαβε τη διαδικασία, ώσπου να φτάσεις στο σημείο που η χτένα θα περνάει εύκολα από τις ρίζες ως τις άκρες χωρίς να πονάς.

Μπούκλες

maura mallia mpoukles

Μπορείς να διατηρήσεις για περισσότερες μέρες το χτένισμα με μπούκλες που έκανες και τόσο σου αρέσει, αν χρησιμοποιείς μαξιλάρια από μετάξι ή σατέν ύφασμα. Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά σου δεν τσαλακώνονται και έτσι μπορείς να κοιμάσαι όσο άτσαλα θες, χωρίς να χρειάζεται κάθε πρωί να ανανεώνεις το look σου. Είναι πράγματι ένα από τα πιο χρήσιμα μυστικά ομορφιάς!

Φρύδια

gunaika mustika omorfias

Για να είναι πιο ανώδυνο και εύκολο το καθάρισμα των φρυδιών σου, πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία βρέξε ένα βαμβάκι με λίγο νερό και λίγο ενυδατική κρέμα και πέρασε το ελαφρά στα σημεία τα οποία πρόκειται να βγάλεις τις τρίχες των φρυδιών σου. Το δέρμα σου θα μαλακώσει και ο πόνος θα μειωθεί αισθητά. Δοκίμασε το και δεν θα χάσεις!
Πούδρα
poudra kopela

Η πούδρα είναι το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ το οποίο θα πρέπει να εφαρμόζεις με φορά προς τα κάτω και όχι προς τα επάνω. Επειδή η σύνθεση της είναι συνήθως ελαφριά, δεν κινδυνεύεις να καταπονήσεις το δέρμα σου ώστε να ξεκινήσει να βγάζει λεπτές γραμμές, αλλά αντιθέτως με αυτό τον τρόπο λειαίνεις τις τρίχες ή τα χνούδια του προσώπου. Ο ιδανικός τρόπος για να έχεις ένα λείο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε κάθε μακιγιάζ σου.

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com