Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Tι συμβαίνει στο σώμα σας 24 ώρες αφότου φάτε 6 σκελίδες σκόρδο |

Το σκόρδο έχει αποδεδειγμένα εξαιρετικές ιδιότητες και βοηθά τον οργανισμό του ανθρώπου τόσο πολύ που γίνεται αμεσότατα. 
Αν φάτε λοιπόν 6 σκελίδες σκόρδο οι ευεργετικές του ιδιότητες πιάνουν δουλειά αμέσως. Την πρώτη ώρα, το σκόρδο διαχέεται στο σώμα και 2-4 ώρες αργότερα έχει αρχίσει να καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα.
Έπειτα από 4 - 6 ώρες ο μεταβολισμός αρχίζει να λειτουργεί - τα περιττά υγρά και το λίπος αρχίζει να διασπάται. Σε 6-7 ώρες αρχίζουν να καταστρέφονται τα μικρόβια του οργανισμού μιας και παίρνουν μπρος οι αντιβακτηριακές ιδιότητες.
Μετά από 6 - 10 ώρες τα θρεπτικά συστατικά του σκόρδου λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο, ενώ σε 10 -24 ώρες το σώμα αρχίζει την αποτοξίνωση και ενισχύεται το ανοσοποιητικό, τα οστά αποκτούν μεγαλύτερη αντοχή ενώ βελτιώνονται τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης, μειώνεται η κόπωση, ρυθμίζονται τα επίπεδα της χοληστερόλης και προλαμβάνονται καρδειαγγειακές παθήσεις. 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com