Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Το είδαμε κι αυτό: Το… φιλάνε «live» στο facebook για να το κερδίσουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματικά αδιανόητο είναι αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ, όπου ένας ραδιοφωνικός σταθμός είχε μία… περίεργη ιδέα προκειμένου να κληρώσει ένα αυτοκίνητο δώρο.
Οι ιθύνοντες του σταθμού στο Ωστιν σκέφτηκαν να στήσουν έναν διαγωνισμό με το όνομα «Kiss a Kia» δηλαδή «Φιλήστε ένα Kia» στον οποίο οι συμμετέχοντες πρέπει να λάβουν μέρος σε έναν μαραθώνιο φιλιού. Θα πρέπει δηλαδή να φιλάνε ένα αυτοκίνητο που θέλουν να αποκτήσουν επί ώρες, μέρες ή όσο αντέξουν.
Ο τελευταίος που θα μείνει όρθιος θα κερδίσει το αυτοκίνητο. Και για να είμαστε και μέσα στο πνεύμα της εποχής, ο διασυρμός αυτός μεταδίδεται live στο Facebook.
Κι όμως υπήρχαν άνθρωποι που σε αυτό είπαν «ναι». Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τη Δευτέρα του Πάσχα με 20 συμμετέχοντες και επί του παρόντος συνεχίζουν ακόμα περίπου 10. Κάθε ώρα τους δίνουν ένα δεκάλεπτο ξεκούρασης.


usay.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com