Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Το πιο περιζήτητο επάγγελμα στο κόσμο

Είσαι άνεργος και αναζητείς εργασία; Αυτή τη στιγμή το πιο περιζήτητο επάγγελμα στο κόσμο είναι να γίνεις παράνυμφος σε γάμο Κινέζων. Όσο και να ακούγεται περίεργο η έλλειψη γυναικών στη Κίνα και τα αυξανόμενα κρούσματα επιθέσεων προς τις γυναίκες στους γάμους, έχει δημιουργήσει μια τεράστια ζήτηση σε επαγγελματίες παρανύμφους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Time, οι γυναίκες που δέχονται να σταθούν δίπλα στις φίλες ή τις συγγενείς τους στον γάμο τους εξευτελίζονται, παρενοχλούνται σεξουαλικά ενώ έχουν καταγραφεί ακόμα και θάνατοι. Για παράδειγμα, η παράνυμφος είναι εκείνη που πίνει σε κάθε πρόποση, στη θέση της νύφης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα δηλητηριάσεις από αλκοόλ και, σε ακραίες περιπτώσεις, θάνατο. Με τη ζωή της είχε πληρώσει πέρσι μια 28χρονη τα «καθήκοντα» της παρανύμφου, καθώς εξαναγκάστηκε να πιει τόσο αλκοόλ που ο οργανισμός της δεν άντεξε.
Εκτός όμως από τους κινδύνους από το αλκοόλ, στους γάμους των Κινέζων παρατηρείται το φαινόμενο να παρενοχλείται σεξουαλικά η παράνυμφος, χωρίς να θεωρείται ατόπημα. Όλοι οι παραπάνω λόγοι εκτόξευσαν την αμοιβή της παρανύμφου σε 2500 δολάρια ανά γάμο.
Θυμηθείτε μια επίθεση σε πάρανυμφο που έκανε το γύρο του κόσμου.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com