Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αυτές οι βρώσιμες φυσαλίδες νερού ίσως αντικαταστήσουν τα πλαστικά μπουκάλια

Τα πλαστικά μπουκάλια ενδέχεται να αποτελέσουν παρελθόν τα επόμενα χρόνια, και αυτό χάρη στις απίθανες βρώσιμες φυσαλίδες νερού που δημιούργησε μια καινοτόμος start-up με έδρα της το Λονδίνο.

Οι φυσαλίδες, οι οποίες έχουν την ονομασία Ooho!, δημιουργούνται τοποθετώντας μια ποσότητα πόσιμου νερού μέσα σε μια βρώσιμη μεμβράνη που κατασκευάζεται από ένα φυσικό εκχύλισμα φυκιών. Τίποτα δεν πηγαίνει χαμένο, και το προϊόν θα βιοδιασπάται πλήρως σε 4-6 εβδομάδες, σε περίπτωση που δεν καταναλωθεί.
Η ομάδα πίσω από αυτή την πραγματικά πρωτοποριακή ιδέα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013, ονομάζεται Rocks Lab. Προκειμένου να κάνουν το όραμά τους πραγματικότητα, πρόσφατα δημιούργησαν μία σελίδα crowdfunding, μέσω της οποίας μέσα σε λίγες μέρες έχουν συγκεντρώσει χρηματοδότηση που ξεπερνάει τις 700 χιλιάδες λίρες.
Αυτές οι βρώσιμες φυσαλίδες νερού ίσως αντικαταστήσουν τα πλαστικά μπουκάλια (2)
Αυτές οι βρώσιμες φυσαλίδες νερού ίσως αντικαταστήσουν τα πλαστικά μπουκάλια (3)
Αυτές οι βρώσιμες φυσαλίδες νερού ίσως αντικαταστήσουν τα πλαστικά μπουκάλια (4)
Αυτές οι βρώσιμες φυσαλίδες νερού ίσως αντικαταστήσουν τα πλαστικά μπουκάλια (5)
otherside.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com