Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ένα πανέμορφο γλυπτό από χιόνι στην Αλεξανδρούπολη και η άδοξη κατάληξή του!

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, ο χιονιάς στην Αλεξανδρούπολη ενέπνευσε κάποιον/-οια (ή κάποιους) κάτοικο της Αλεξανδρούπολης και δημιούργησε αυτό εξαιρετικό γλυπτό που αναπαριστά μία γυναίκα να κάθεται σε ένα παγκάκι στην πλατεία του Φάρου.
Κι ενώ το θέαμα είναι καταπληκτικό και η πρώτη σκέψη που σου περνάει από το μυαλό είναι να συγχαρείς τον «γλύπτη» φαίνεται ότι αυτό δεν περνάει από το μυαλό όλων…
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: Εντοπίσαμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Facebook, σε κάποια ομάδα, όπου την δημοσίευσε ο χρήστης ‘Βασίλειος Γλήνιας’ και θεωρήσαμε σκόπιμο να φωτογραφίσουμε το «γλυπτό» περισσότερο διεξοδικά, καθώς είναι πραγματικά πανέμορφο.
Όμως φτάνοντας στο σημείο, διαπιστώσαμε προς μεγάλη μας λύπη, ότι το «γλυπτό» είχε αποκεφαλιστεί! Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο «έζησε» η γυναίκα από χιόνι στο παγάκι της. Δίνουμε όμως συγχαρητήρια σε αυτόν που την έφτιαξε και ντρεπόμαστε για λογαριασμό του ανθρώπου που την κατέστρεψε.
Το γλυπτό ακέφαλο:
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com