Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πρόσφυγας σημαίνει: την ώρα που θα σε χρειαστεί η Πατρίδα σου να πολεμήσεις γι’ αυτήν, εσύ «δεν είναι κακό να λείπεις»...φύγε λοιπόν, μακριά από τον πόλεμό της...είναι έντιμο και θεμιτό...

 

...Αυτό το Νοσηρό Μήνυμα περνούν οι πρόσφυγες...(«Ποιοί άλλοι» το περνούν – φυγοστρατία/φυγομαχία - και «ποιούς βολεύει άραγε»;)

γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Σύμφωνα με το διαδίκτυο, η Ρωσία έχει ξεκινήσει να «φορτώνει» ραγδαία τη Συρία με Ρωσικά στρατεύματα. 

Αλλά και να "εμπλέκεται όλο και πιο ενεργά"... 
http://www.huffingtonpost.gr/2015/09/06/russia-emfylios-syria_n_8095082.html

Σ’ αυτό συνηγορεί και το γνωστόStratfor.

Τα κλασσικά εγχώρια συστημικά μεγαλοΜΜΕ κάνουν πως δεν υπάρχει το θέμα...

Να το προσέξουν αυτό...

Η "ενόχληση" που έχουν δημιουργήσει γύρω τους με την εμμονή τους στην άθλια θεματολογία και στο να παραβλέπουν τα πιο σοβαρά διεθνή γεωπολιτικά θέματα είναι πολύ πολύ μεγάλη πλέον...

Να μην ξεχνούν πως βρισκόμαστε στον αιώνα του διαδικτύου.

Οπότε το «ξεβράκωμά» τους είναι πολύ εύκολο...
Κοινώς, αυτός που θέλει να ενημερωθεί δεν τους έχει ανάγκη...

Όσο για τη Ρωσία πάντως, το «παιγνίδι» της επικοινωνίας το έχει ήδη χάσει προ πολλού....και μάλιστα στο πιο ευαίσθητο σημείο:

προσπαθεί να στήσει τη δική της συμμαχία (το αντίπαλον δέος του ΝΑΤΟ) και μονίμως κάνει την ίδια σλαβική ιστορική "ατιμία"...

Αφήνοντας πρώτα την Γιουγκοσλαβία και μετά την Συρία να καταστραφούν από τα χτυπήματα των αντιπάλων τους πέρασαν προς πάσα κατεύθυνση το εξής μήνυμα: 

«όποιος τολμήσει να γίνει σύμμαχός μας τον περιμένει η πλήρης καταστροφή γιατί όταν θα δεχτεί επίθεση δεν πρόκειται να τον υπερασπιστούμε, είτε γιατί δεν μπορούμε είτε γιατί δεν το επιθυμούμε, είτε γιατί προτιμούμε να ανταλλάξουμε την μη εμπλοκή μας με διάφορα γεωπολιτικά ή οικονομικά ανταλλάγματα...»

Τόσο απλό ήταν να τα κάνουν μαντάρα οι Ρώσοι...
 
η συνέχεια του άρθρου εδώ:aegeanhawk
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com