Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μπορούμε να βγούμε από την μέγγενη των μνημονίων αν...

Η τραγωδία της Ελλάδος και του ελληνικού λαού βαίνει προς το τέλος της,προς την κάθαρση. Ή θα σωθεί με την αποτίναξη ρων μνημονίων, ή θα καταστραφεί από τους Γερμανούς κατακτητές και τους εντόπιους Γκαουλάιτερ( Κόμματα-Συμμορίες) .Εμείς πιστεύουμε ότι η Ελλάδα θα ζήσει.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ :
1/ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ
2/ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
3/ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ . ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ , ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΛΕΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ , ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ.
4/ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Ή ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ, ΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΕΠΑΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ
5/ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΩΜΜΑΤΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΙΘΑΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΙΚΉ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ.
6/ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
7/ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ . ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣΣ ΣΕ 120-150 ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ.
8/ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΔΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΥΤΟ ΟΛΙΓΟΜΕΛΕΣΤΕΡΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ(ΑΝΩ ΒΟΥΛΗ) ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
9/ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
10/ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΙΜΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.
α/ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΓΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
β/ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ (ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ , ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ)
γ/ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ κλπ)
δ/ΒΑΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ(ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ κ.α )
ε/ ΕΝΕΡΓΕΙΑ(ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ, ΑΕΡΙΑ, ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ, ΗΠΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΑΓΩΓΟΙ)
στ/ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ 10ΕΤΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

11/ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ Ε.Δ ΜΕ ΤΗΝ:
α/ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
β/ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
γ/ ΕΠΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ –ΚΥΠΡΟΥ

ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΕΞΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΟΥΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΥΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ , ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ . ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ, ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ.
ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
votegreece.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com