Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Νοσηλευτές: Εξώδικο στο ΑΣΕΠ για προβλήματα στην υποδοχή των αιτήσεων

Εξώδικο προς τους υπευθύνους του ΑΣΕΠ για την ταλαιπωρία των μελών της, κατά τη διαδικασία της υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη των 1666 θέσεων στην υγεία, κατέθεσε η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ).

Όπως υποστηρίζει η ΕΝΕ, κατόπιν διαμαρτυρίας εκατοντάδων μελών της, διαπίστωσε ότι το ηλεκτρονικό σύστημα υποδοχής των αιτήσεων για την προκήρυξη 7Κ, δεν λειτουργεί και βρίσκεται σε αναστολή «λόγω συντήρησης», όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται στον εν θέματι ιστότοπο.

Η ΕΝΕ, που είναι το επαγγελματικό επιμελητήριο και το θεσμικό όργανο προάσπισης των δικαιωμάτων των Νοσηλευτών της χώρας (δυνάμει του Νόμου 3252/2004), χαρακτηρίζει «παράνομο και αντισυνταγματικό» το γεγονός ότι αποστερείται μεγάλος αριθμός πολιτών τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς πρόσληψης προσωπικού, χωρίς καμία δική του υπαιτιότητα και επιβεβλημένη την παροχή της νόμιμης δυνατότητας σε όλους τους υποψηφίους που το επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.
«Για τους λόγους αυτούς και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ ΕΝΤΟΝΩΣ για την απαράδεκτη κατάσταση και την ταλαιπωρία χιλιάδων μελών μας και σας καλούμε όπως προβείτε άμεσα σε απόφαση παράτασης της προθεσμίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 7Κ, με ταυτόχρονη αναβάθμιση του τεχνικού συστήματος και ομαδοποίησης των αιτήσεων ανά κατηγορία κλάδων (Νοσηλευτές ΤΕ και ΠΕ, ΔΕ Βοηθοί Νοσηλευτών κτλ), ώστε να σταματήσουν να παρατηρούνται ανάλογα φαινόμενα, καθώς και σε αντίστοιχη παράταση της προθεσμίας αποστολής των δικαιολογητικών.


Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νομίμως την παρούσα προς αυτό στον οποίο απευθύνεται, προς γνώσιν του και για τις νόμιμες συνέπειες», αναφέρει η ΕΝΕ.

stogiatro.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com