Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ψυχιατρικοποίηση και Ποινικοποίηση της Εθνικής Συνείδησης, του Πατριωτικού λόγου και Δράσεων αλλά και... του «κατά φύσιν κανονικού»

γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Η βασική/σπερματική κατηγορία (συκοφαντία) της Ν.Τ.Π. και φυσικά των εγχώριων υπαλλήλων της είναι πως:

«...ο εθνικοπατριωτικός λόγος και σκέψη γεννούν εγκλήματα...»

Η "καλοστημένη επίθεση" ξεκινά με την "ψυχιατρικοποίηση του ζητήματος" που χονδρικά έχει να κάνει με την "νομοθετική εγκαθίδρυση" διαφόρων "φοβιών" (πχ ομοφοβία, ισλαμοφοβία, ξενοφοβία, κλπ)

Και περνάει στον προθάλαμο της «ποινικοποίησης» της (εθνικοπατριωτικής) πολιτικής σκέψης και του αντίστοιχου "ακτιβισμού" με αποδόσεις κατηγοριών του τύπου «εχθροπάθεια»... ορίζοντας τον ξεκάθαρα ύποπτο "νεολογισμό εχθροπάθεια" ως την «καλλιέργεια και εξωτερίκευση αισθημάτων μίσους και αντιπαλότητας»...

Το "Εθνικής Συνείδησης" άτομο δηλαδή - που ταυτόχρονα ομνύει στο "κατά φύσιν κανονικό" - κατηγοριοποιείται/κατηγορείται ως ένας «σαλεμένος» που «αδικαιολόγητα» φοβάται το «διαφορετικό» και καταλήγει να βλέπει – εξίσου αδικαιολόγητα – σ’ «αυτό το διαφορετικό» ανύπαρκτα απειλητικά φαντάσματα! 


Ακολούθως κι εξίσου "αδικαιολόγητα" βλέπει παντού ("ανύπαρκτους και ανυπόστατους") εχθρούς (δηλαδή τους "φαντασιώνεται") και αναπτύσσει εναντίον τους την ανάλογη (αδίκως) "πολεμική ρητορική" η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε "πράξεις εχθρότητας"...

Θαυμάζεις πραγματικά το πόσο αριστοτεχνικά είναι "δεμένο το όλο σχέδιο"...
η συνέχεια του άρθρου εδώ:aegeanhawk
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com