Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι καλύτερες πόλεις για να ζεις όταν δεν έχεις εγγυημένη εργασία

Δείτε ποιες περιοχές του κόσμου παρέχουν τα κατάλληλα εφόδια στους ελεύθερους επαγγελματίες
Ένα ανεξάρτητος εργαζόμενος επιλέγει το ωράριό του, τις πληρωμές του αλλά και το πώς και πού θέλει να εργάζεται. Από την άλλη, όμως, μία τέτοιου είδους απασχόληση δεν σου εγγυάται ένα σταθερό μισθό και περιβάλλον.
AdTech Ad
Η ολλανδική πλατφόρμα για freelance θέσεις Hoofdkraan.nl κυκλοφόρησε πρόσφατα μία έκθεση με τις καλύτερες πόλεις στον κόσμο για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Οι παράγοντες που συνέβαλαν στο αποτέλεσμα ήταν το κόστος ζωής, η ταχύτητα του διαδικτύου, η φορολογία και η ποιότητα ζωής.
Δείτε παρακάτω ποιες πόλεις είναι ιδανικές για όσους επιλέγουν να εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες:

9. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ - ΚΑΝΑΔΑΣ

Η πόλη είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τους ελεύθερους επαγγελματίες, λόγω της υψηλή ποιότητας ζωής.
 

8. ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Διαθέτει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά φορολογίας, ενώ έχει χαμηλό κόστος ζωής, η Μπρατοσλάβα αποτελεί μία ιδανική πόλη για όσους δεν έχουμε ένα εγγυημένο εισόδημα.
 

7. ΜΑΣΣΑΛΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ

Η μικρή πόλη της Γαλλίας προσφέρει όλες τις ανέσεις για μία ακμάζουσα κοινωνική ζωή, ενώ παρέχει πολλές ευκαιρίες προς τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα στο Fortunegreece
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com