Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μην εμπιστεύεστε όσα βλέπετε: Αυτό δεν είναι ένα (ακόμη) ρομαντικό βίντεο

Προσοχή! Με μόλις ένα όνομα, Evan, αντί τίτλου, αυτό το βίντεο έχει κάτι να μας πει. Εμείς θα δούμε έναν μαθητή, τον Evan, στην εφηβεία του. Πηγαίνει στο σχολείο, έχει φίλους, αγαπά τα social media και όπως όλα τα παιδιά βαριέται να διαβάσει...
Η ιστορία αρχίζει με ένα «ραβασάκι» γραμμένο με στυλό σε ένα από τα θρανία των μαθητών στη βιβλιοθήκη όπου διαβάζει.
Πριν συνεχίσουμε, δείτε πρώτα το βίντεο:

Όσο εμείς χαζεύαμε αυτή τη μικρή ιστορία αγάπης, δεν ειδαμε το πιο σημαντικό από όλα. Ένα άλλο αγόρι, συνομίληκος του Evan και συμμαθητής του...
Πρόκειται για μία πολύ έξυπνη ιδέα ώστε να μάθουμε να κοιτάμε καλύτερα και προσεκτικότερα γύρω μας. Το βίντεο μας εξηγεί ότι σημάδια υπάρχουν, αρκεί να μάθουμε να τα παρατηρούμε. Αυτή ήταν και η λογική πίσω από την πρωτοβουλία της ιδρύτριας και διεθύντριας του Co-Sandy Hook Promise, Nicole Hockley, η οποία έχασε το μόλις πρώτη δημοτικού παιδί της στην επίθεση στο σχολείο Sandy Hook στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ.
«Αυτές τις πράξεις μπορούμε να τις παρεμποδίσουμε, αρκεί να γνωρίζουμε τα σημάδια», εξηγεί και συνεχίζει «Όλοι μπορούν να επέμβουν και να βοηθήσουν. Αυτές οι πράξεις μπορούν να σώσουν ζωές». 
huffingtonpost.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com