Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι Simpsons δεν προέβλεψαν την εκλογή του Τραμπ.

Μετά την εκλογή του Τραμπ άρχισε να παίζει και πάλι το επεισόδιο των Simpsons που υποτίθεται προέβλεπε την εκλογή του Τραμπ από το 2000. Δεν θα αναπαράγω κάποιο άρθρο, παίζει πλέον παντού, ακόμα και σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.Ας δούμε όμως δύο γεγονότα τα οποία γκρεμίζουν το προφητικό της υπόθεσης.
Το 2000 όντως είχε βγει το επεισόδιο « Bart to the Future » και είχε αναφερθεί ο Τραμπ ως αστείο, η Λίζα εξελέγη πρόεδρος αντικαθιστώντας στην προεδρία τον Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτό το επεισόδιο σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί προφητικό και αυτό γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ εκείνη την εποχή έδινε ξανά την μάχη του για την προεδρία των Η.Π.Α.
https://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump_presidential_campaign,_2000
 Κυκλοφορεί όμως ακόμα ένα βίντεο το οποίο το χρησιμοποιούν για να δείξουν το προφητικό χαρακτήρα των Simpsons και δείχνει τον Τραμπ στα σκαλιά ενός εμπορικού κέντρου.

Το βίντεο αυτό  κακώς συνδέεται με το αρχικό βίντεο του 2000 και αυτό γιατί είναι από επεισόδιο του 2015 με τίτλο « Trumptastic Voyage » και βγήκε τον Ιούλιο του 2015.
http://www.imdb.com/title/tt4854334/
ellinikahoaxes.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com