Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ο πιο “λευκός” Νοέμβριος στη Σουηδία!

Για έναν αιώνα και πλέον η Στοκχόλμη έχει να δει τόσο χιόνι τον Νοέμβριο! Εδώ και 111 χρόνια δεν έχει χιονίσει τόσο πολύ αυτή την περίοδο του χρόνου, αφού το πρωί της περασμένης Πέμπτης η πόλη καλυπτόταν από τουλάχιστον 30 εκατοστά χιόνι, περισσότερο από ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη μέρα του Νοεμβρίου από εγγραφές που έχουν γίνει από το 1905, σύμφωνα με την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία SMHI.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν το 1985 και το 2004, όταν το χιόνι ήταν 29 εκατοστά (ωστόσο, τίποτα δεν φτάνει το ρεκόρ όλων των εποχών για τη Στοκχόλμη: 76 εκατοστά τον Μάρτιο του 1909). Η ξαφνική αυτή χιονόπτωση μπορεί να δημιούργησε ξαφνικά προβλήματα στους κατοίκους, ωστόσο οι εικόνες της πόλης σκεπασμένης με ένα λευκό πέπλο είναι εξαιρετικές…
perierga.gr - Ο πιο "λευκός" Νοέμβριος στη Σουηδία!
perierga.gr - Ο πιο "λευκός" Νοέμβριος στη Σουηδία!
perierga.gr - Ο πιο "λευκός" Νοέμβριος στη Σουηδία!
perierga.gr - Ο πιο "λευκός" Νοέμβριος στη Σουηδία!
perierga.gr - Ο πιο "λευκός" Νοέμβριος στη Σουηδία!perierga.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com