Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ώστε οι Έλληνες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους, έτσι;Και πρέπει να μονοιάσουν γιατί ενωμένοι είναι πανίσχυροι, σωστά;Και πριν μονοιάσουν δεν μπορεί να γίνει τίποτα, έτσι;Πολύ "βολικό" για "κάποιους"...

γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Δηλαδή, αυτός που πιστεύει στα σύνορα της χώρας, στα Εθνικά Σύμβολα, στη Σημαία και στην απόλυτη ανάγκη προάσπισής τους πιστεύει στα ίδια πράγματα και μπορεί ως εκ τούτου να βρεθεί στην ίδια πλευρά με:

- αυτόν που δεν πιστεύει σε σύνορα και Σημαία, αντιθέτως αντιμάχεται μετά βδελυγμίας όλους όσους τα υπερασπίζονται ακόμη και προφορικά χαρακτηρίζοντάς τους συλλήβδην και με μένος  "φασίστες" και απαιτώντας δια λόγων και πράξεων την παντελή εξαφάνισή τους (ακόμη και σωματικά) από την κοινωνία...

- αυτόν που αν και ζει και εργάζεται στην Ελλάδα και ενίοτε έχει λάβει και την Ελληνική (όχι απλά υπηκοότητα αλλά) ιθαγένεια, πλην όμως ομνύει με απόλυτη Πίστη σε μια ξένη χώρα και σημαία...σε πολυάριθμες δε περιπτώσεις λόγω ενός άλλου θρησκεύματος (ισλαμ) που τον στρέφει ενάντια σε κάθε "μη ισλαμική χώρα"...


- αυτόν που αν και Έλληνας τυπικά, λόγω άλλου θρησκεύματος σιωπηλά πλην σαφώς ομνύει σε άλλα κέντρα εξουσίας και αμύνης πλην των Ελληνικών Αρχών...πχ Καθολικοί, Προτεστάντες, Χιλιαστές

- αυτόν που αν και Έλληνας τυπικά, λόγω της ένταξής του σε διάφορα μεταφυσικά νεοεποχίτικα παρασκήνια και λαβυρίνθους όχι μόνον δεν πιστεύει σε (ελληνικά) σύνορα και Σημαία αλλά υπακούει σε άλλα διεθνή κέντρα εξουσίας.

- αυτόν που αν και Έλληνας τυπικά, λόγω της ένταξής του σε διάφορα διεθνή/πολυεθνικά οικονομικά δίκτυα από τα οποία εξαρτάται η άνετη ζωή του, υπακούει τυφλά σε ξένα κέντρα εξουσίας και όχι στα Ελληνικά.

- αυτόν που αν και Έλληνας τυπικά, λόγω μιας απολύτου κοινωνικοπολιτικής απάθειας αδιαφορεί παντελώς για το αν αύριο η Ελλάδα θα έχει ανεξαρτησία, αν θα της απομείνουν τα μισά εδάφη, αν θα κυβερνάται από ξένους, αν φύγουν όλοι οι Έλληνες και εποικισθούν αυτά τα μέρη από οποιοδήποτε άλλο έθνος...αρκεί αυτός να συνεχίσει να παίρνει το μισθό του...αδιάφορο αν θα τον παίρνει από Γερμανό, Τούρκο, Αλβανό ή Σαουδάραβα κυβερνήτη.

- αυτόν που αν και Έλληνας τυπικά, λόγω της απολύτου διαφθοράς του και της κοινωνικοοικονομικής ένταξής του στην ποινικά κολάσιμη ζωή της παραβατικότητας δεν έχει κανενός είδους ηθικό ενδοιασμό και βεβαίως ούτε εθνικές ευαισθησίες.

- αυτόν που αν και Έλληνας τυπικά, επιθυμεί διακαώς την απορρόφηση της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας από την παγκοσμιοποίηση, συνεπώς αδημονεί για την εξαφάνιση κάθε μα κάθε εθνικού διαφοροποιητικού χαρακτηριστικού.

- αυτόν που αν και Έλληνας τυπικά, είναι ξεκάθαρα εξαγορασμένος από τον "ξένο παράγοντα" και λειτουργεί απροκάλυπτα ως υπάλληλός του με σκοπό την εκ των ένδον προάσπιση των αλλότριων συμφερόντων του εις βάρος των ελληνικών...(πχ θεσμικοί, πολιτικοί, ΜΜΕ, οικονομικοί και λοιποί παράγοντες της ηγετικής ελίτ της κοινωνίας)

- αυτόν που αν και Έλληνας τυπικά, αν και όχι με υψηλό κοινωνικό στάτους (το αντίθετο θα λέγαμε) εξαρτάται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο από τις παραπάνω "ανθελληνικές συσσωματώσεις"....συνεπώς επηρεάζεται αρνητικά και πείθεται να "σιωπήσει και να αδρανήσει" στα εθνικά θέματα.

Τα παραπάνω είναι απλά και μόνον μια "δειγματοληψία" από το δύσοσμο πηγάδι της σημερινής (ανθ)Ελληνικής πραγματικότητας.

Οι διάφορες "ανθελληνικές πληθυσμιακές ομάδες Ελλήνων Πολιτών" είναι πολύ περισσότερες...

Κάτι που αυτομάτως τις μετατρέπει, την καθεμία χωριστά και (ακόμη χειρότερα) όλες μαζί εν συνόλω σε κρίσιμο παράγοντα εθνικού κινδύνου...

Οι διάφορες Αρχές Ασφαλείας και Δικαιοσύνης, η εκάστοτε κυβέρνηση και κατ' επέκτασιν οι Πολιτικοί ασφαλώς το γνωρίζουν αυτό...

Αλλά, αν και το γνωρίζουν, ουδέν πράττουν...

Αυτό βεβαίως από μόνο του είναι τεκμήριο που αποδεικνύει πως μέγα τμήμα ΚΑΙ αυτών των υπηρεσιών/θεσμών ανήκει δυστυχώς στο παραπάνω "δύσοσμο ανθελληνικό αντεθνικό δείγμα"...

Άρα, ουδέν να αναμένεται από αυτή την (θέσμια) πλευρά της Πολιτείας...

Ότι γίνει - αν γίνει - θα γίνει απευθείας από την βάση...και για την ακρίβεια, από ένα συγκεκριμένο - και μόνον - τμήμα αυτής της βάσης: 

τους εθνικά ευαισθητοποιημένους Πολίτες
αυτής της χώρας... 
Διαβάστε την συνέχεια εδώ:
aegeanhawk
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com