Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Eίναι αυτή η ημερομηνία έναρξης της 7ης σεζόν Game of Thrones;

Μια νέα έκπληξη (με κάθε επιφύλαξη πάντα) μας επιφύλασσε η σημερινή μέρα σε σχέση με την ημερομηνία έναρξης της πολυαναμενόμενου 7ης σεζόν του Game of Thrones.
Σαν να μη μας φτάνανε τα απανωτά spoilers (από φωτογραφίες με τη Ντάινερις και τον Τζον Σνόου μαζί, μέχρι τη θεωρία ότι ο Τζορα Μορμοντ έχει θεραπευτεί) σήμερα ο Peter Dinklage ( ή μάλλον το fan page του Peter Dinklage) μας έδωσε τη χαριστική βολή αποκαλύπτοντας την ημερομηνία έναρξης της 7ης σειράς. 25 Ιουνίου του 2017.
Ήταν γνωστό από τις αρχές Σεπτεμβρίου πως σε αντίθεση με τις προηγούμενες 6 σεζόν, η 7η δεν θα ξεκινούσε τον Απρίλιο αλλά τον Ιούνιο. Μάλλον θα πρέπει α συνηθίσουμε στην ιδέα όπως φέτος θα βλέπουμε Game of Thrones την ίδια περίοδο που θα κάνουμε μπάνια στην θάλασσα.
huffingtonpost.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com