Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Άλλες χρήσεις του ταμπόν..

Σίγουρα έχεις βρεθεί προ παρόμοιου απροόπτου με νερό στη καλύτερη περίπτωση να χύνεται στα καθίσματα του αυτοκινήτου και να σου έχουν τελειώσει τα χαρτομάντιλα. Αν έχεις ταμπόν στην τσάντα σου μην ανησυχείς για τίποτα. Άνοιξέ το, ξεχώρισε τα κομματάκια του και έχεις ένα σουπερ απορροφητικό βαμβάκι που θα μαζέψει τα πάντα στο λεπτό.
Αν έχεις ταμπόν πρόχειρο μη σκας καθόλου. Είναι υπερ-απορροφητικό και το κατάλληλο μέγεθος για το ρουθούνι σου που θα σε σώσει στο λεπτό. Με την ίδια λογική βέβαια, γίνεται αντιληπτό ότι το ταμπόν μπορεί να λειτουργήσει ως γάζα για κάθε είδους χτύπημα και όχι μόνο για αιμορραγία της μύτης. Επιπλέον, επειδή είναι όλα αποστειρωμένα μέσα σε ατομικές συσκευασίες σου παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Είτε πρόκειται για το τζάκι σου, είτε για τη φωτιά στο κάμπινγκ, ένα ταμπόν θα αποτελέσει το τέλειο προσάναμμα για φλόγες στη στιγμή.

Τα μικρού μεγέθους ταμπόν μπορούν ωραιότατα να λειτουργήσουν ως ωτοασπίδες προστατεύοντάς τα αυτάκια σου από οποιονδήποτε ενοχλητικό θόρυβο.

neadiatrofis 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com