Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι τούρκοι ότι έχουν το έκλεψαν από τους Έλληνες!

του Στρατή Ανδριώτη
Είναι αδιαμφισβήτητο ότι τα εδάφη και οι πόλεις που κατοικούν σήμερα οι Τούρκοι, είναι δημιουργήματα του πολιτισμού και της παρουσίας των Ελλήνων, αιώνες πριν εμφανιστούν στην περιοχή καί την κατακτήσουν οι Τούρκοι. Την γη που καλλιεργούν σήμερα οι Τούρκοι την ξεχερσώσανε Έλληνες. Η Κωνσταντινούπολη, η Σμύρνη, η Προύσα, η Τραπεζούντα, η Άγκυρα και πλήθος άλλων μικρών και μεγάλων πόλεων κτίσθηκαν από Έλληνες, είχαν μακρόχρονη Ελληνική παρουσία που αποδεικνύεται από την ιστορία η οποία γράφεται μία φορά, τα πλήθη των μνημείων και των κάθε είδους ευρημάτων που μιλάνε από μόνα τους!...


     Σχεδόν ολόκληρη η σημερινή τουρκική επικράτεια, υπήρξε κοιτίδα του Ελληνικού πολιτισμού, όταν σ’ αυτόν τον εδαφικό χώρο δεν υπήρχε καν υπόνοια τουρκικής ύπαρξης. Ο Ελληνικός πολιτισμός που έδωσε τα φώτα της προόδου και της ανάπτυξης σ’ όλο τον κόσμο, βασίσθηκε στη μακραίωνη παρουσία των Ελλήνων στη Μικρά Ασία. Είναι γνωστό σ’ όλη την ανθρωπότητα το τι πρόσφεραν οι Έλληνες με τα επιτεύγματά τους στις επιστήμες, στα γράμματα, στις τέχνες και γενικά στην πνευματική ανύψωση των ανθρώπων. Αντιθέτως, οι Τούρκοι δεν πρόσφεραν τίποτα στον κόσμο και δεν έχουν να επιδείξουν κάτι δικό τους που να μην είναι παρμένο με τη βία από άλλους. Είναι αποδεδειγμένο ότι απ’ όπου πέρασαν στο διάβα της ιστορίας έβαψαν με αίμα τη γη, για να αρπάξουν ότι τους βόλευε, πιστεύοντας ότι τους κατηύθυνε ο Αλλάχ, χωρίς να υπολογίζουν ανθρώπινες ζωές, θεωρώντας άπιστους όσους δεν ταυτιζόταν ακόμα καί με τις μανίες τους. Τετρακόσια χρόνια είχαν κατακτήσει την Ελλάδα, μαζί και άλλες επικράτειες, που δεν είδαν καμία πρόοδο, μένοντας βυθισμένοι στο σκοτάδι της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Μόνο σκλαβιά, βίαιους εξισλαμισμούς, μαρτύρια, φόνους, διωγμούς, χαρέμια, γενιτσαρισμούς. Αυτός ο «πολιτισμός» των Τούρκων επέφερε την πληθώρα του σημερινού λαού των 72 διαφορετικών εξισλαμισμένων παρά την θέλησή τους εθνοτήτων, τους οποίους ενώνει ο φόβος του αυταρχικού κράτους. Πάμπολλα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι σημερινοί Τούρκοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι απόγονοι εξισλαμισμένων Ελλήνων, που με κάθε είδους μεθοδεύσεις τους άλλαξαν πολιτισμό (γλώσσα, πίστη κ.α.), τους φανάτισαν με την μουσουλμανική θρησκεία για να μισούν τους Έλληνες Χριστιανούς, δηλαδή το ίδιο τους το αίμα!!!

     Στην εποχή μας, διάφοροι Τούρκοι για να ικανοποιήσουν την φθονερή μανία τους έναντι των Ελλήνων, που προέρχεται από την αδυναμία να τους ανταγωνισθούν, ακόμα και να παρακολουθήσουν, παρά την οικονομική κρίση, τους ρυθμούς της ζωής των Ελλήνων (Ελλάδα δεν είναι αυτό που προβάλλουν τραγελαφικά οι ειδήσεις και τα «νούμερα» της ΤV), επιχειρούν με την δημιουργία υποκινούμενων τεχνητών προβλημάτων και κρίσεων να βλάψουν ουσιαστικά και τις δύο χώρες. Οι Έλληνες, ως Γένος έχουν υποστεί πολέμους, σκλαβιές, καταστροφές, αδικίες, διωγμούς, ακρωτηριασμούς εδαφών και πολλές δοκιμασίες που στη  θέση τους οποιοσδήποτε άλλος λαός δεν θα υπήρχε! Η Ελλάδα επέζησε χωρίς μάλιστα να επιτεθεί ΠΟΤΕ σε καμία άλλη χώρα για να διεκδικήσει εδάφη που δεν της ανήκαν, ούτε καν τα εδάφη που της αφαίρεσαν οι πολέμιοί της. Συνεχίζει χιλιετίες τώρα, παρά τα προβλήματα, τον αγώνα της για πρόοδο και ειρήνη, υπομένοντας αυτούς που δεν σταμάτησαν έως και σήμερα να την προκαλούν και να την απειλούν.

     Είναι καιρός οι Τούρκοι να αφήσουν τα εκ του πονηρού σχέδια και να  δουν να φτιάξουν δικό τους πολιτισμό, παραδειγματιζόμενοι από τους άλλους λαούς, φυσικά και από την Ελλάδα απ’ όπου αποκομίζουν ήδη πολλά οφέλη ανεπιστρεπτί, ώστε να ξεφύγουν από την μιζέρια για την οποία δεν φταίει ότι τους λείπει το μισό Αιγαίο, η Θράκη, η Κύπρος –που όταν την πρωτοκατάκτησαν την πούλησαν στους Άγγλους– αλλά φταίνε οι ηγέτες/δυνάστες τους, που θέλουν να υποτάσσουν ανθρώπους, να τους εκμεταλλεύονται για να ζουν αρχοντικά εκείνοι οι λιγοστοί και εκλεκτοί σε βάρος των πολλών θυμάτων που τους φανατίζουν με την θεωρία που τους βολεύει, ότι για τα προβλήματά τους φταίνε δήθεν οι… Έλληνες!
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com