Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Είναι επίσημο!!! Η 7η σεζόν του Game of Thrones θα έχει επτά επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2017!

Το HBO ανακοίνωσε επίσημα σε ένα δελτίο τύπου ότι θα υπάρχουν μόνο επτά επεισόδια στην 7η σεζόν του Game of Thrones.
Το δελτίο τύπου επιβεβαίωσε επίσης ότι η 7η σεζόν θα ξεκινήσει αργότερα από το συνηθισμένο και θα κάνει πρεμιέρα καλοκαίρι του 2017, δεδομένου ότι οι παραγωγοί θέλουν να περιμένουν μέχρι ο καιρός να γίνει πολύ χειμωνιάτικος. Είπε ο Casey Bloys, πρόεδρος προγραμματισμού του HBO:
"Τώρα που ο χειμώνας έχει φτάσει στο Game of Thrones, οι παραγωγοί David Benioff και D.B. Weiss θεώρησαν ότι οι ιστορίες της επόμενης σεζόν θα εξυπηρετηθούν καλύτερα με την έναρξη της παραγωγής λίγο αργότερα από το συνηθισμένο, όταν ο καιρός αλλάζει. Αντί λοιπόν να ξεκινήσει την άνοιξη η σειρά, θα πάει λίγο αργότερα και θα ξεκινήσει το καλοκαίρι."
Το δελτίο τύπου δεν προσδιορίζει πότε ακριβώς η 7η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα αλλά λέει ότι είναι για το καλοκαίρι του 2017.

Ακόμη το HBO επιβεβαίωσε τους σκηνοθέτες της 7ης σεζόν: Mark Mylod, Jeremy Podeswa, Matt Shakman, και Alan Taylor. Δεν ανέφεραν όμως ποια επεισόδια θα σκηνοθετήσει ο καθένας.

Συγκεκριμένες τοποθεσίες γυρισμάτων στην Ισπανία περιλαμβάνουν την Sevilla, Caceres, Almodovar del Rio, Santiponce, Zumaia, και Bermeo. Η παραγωγή θα βασιστεί στη Βόρεια Ιρλανδία, την Ισπανία και την Ισλανδία.


Castillo de Almodóvar del Río - Μία από τις τοποθεσίες για τα γυρίσματα

Τέλος, το HBO ανέφερε τους παραγωγούς της 7ης σεζόν.

"Οι εκτελεστικοί παραγωγοί του Game of Thrones θα είναι, οι David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger και Bernadette Caulfield. Οι συν-εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι, Guymon Casady, Vince Gerardis, George R.R. Martin και Bryan Cogman. Ενώ οι παραγωγοί θα είναι, Chris Newman, Greg Spence και Lisa McAtackney"

Μπήκαμε λοιπόν στην τελική ευθεία για το τέλος της σειράς και αν ισχύει ότι απομένουν 13 επεισόδια, τότε η 8η σεζόν θα έχει μόνο έξι επεισόδια.

gameofthrones-grfans 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com