Είναι γνωστό ότι τα αυγά είναι πιο ευαίσθητα από πολλές
άλλες τροφές, όσον αφορά τον τρόπο αποθήκευσης, μαγειρέματος και
συντήρησής τους.
Γι' αυτό είναι σημαντικό να προσέχετε ιδιαίτερα στη κατανάλωση των μαγειρεμένων αυγών ή και των φαγητών τα οποία περιέχουν αυγά μέσα τους.Δείτε τις οδηγίες της επίσημης αρχής της αμερικανικής κυβέρνησης σχετικά με την ασφάλεια των τροφών με αυγά και για την χρονική περίοδο που μπορείτε με ασφάλεια να τις διατηρείτε στο ψυγείο:
Ωμά αυγά
- Ψυγείο: 3-5 εβδομάδες
- Κατάψυξη: Μην τα καταψύχετε όπως είναι. Σπάστε τα και αναδεύστε τα (σαν τα φτιάχνατε ομελέτα) και στη συνέχεια καταψύξτε τα.
- Ψυγείο: 2-4 μέρες
- Κατάψυξη: 12 μήνες
- Ψυγείο: 2-4 μέρες
- Κατάψυξη: Όχι.
- Ψυγείο: 1 εβδομάδα
- Κατάψυξη: Όχι.
- Ψυγείο: 10 μέρες
- Κατάψυξη: 12 μήνες
- Ψυγείο: 3 μέρες
- Κατάψυξη: Όχι.
- Ψυγείο: 3-4 μέρες
- Κατάψυξη: Αφότου μαγειρευτούν, 2-3 μήνες
- Ψυγείο: 3-4 μέρες
- Κατάψυξη: Αφότου μαγειρευτούν, 1-2 μήνες
- Ψυγείο: 3-4 μέρες
- Κατάψυξη: Αφότου μαγειρευτούν, 1-2 μήνες
- Ψυγείο: 3-4 μέρες
- Κατάψυξη: Όχι.
iatropedia.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.