Υλικά συνταγής
για τα κεφτεδάκια
- 1 κιλό κιμάς ανάμεικτος (500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος και 500γρ. κιμάς χοιρινός)
- 1 αυγό
- 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο
- 1 σφηνοπότηρο γάλα
- ¼ φλιτζ. τριμμένη φρυγανιά
- 1 κοφτή κ.σ. ρίγανη
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κοφτό κ.σ. αλάτι
- ½ κοφτό κ.γ. πιπέρι
για τη σως
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
- 3 κ.σ. μουστάρδα
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 Σχόλια