Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Κάθε κορίτσι κάθεται πλάγια στην καρέκλα και γέρνει την πλάτη του προς τα πίσω - Όταν οι καρέκλες αφαιρούνται τότε συμβαίνει κάτι μαγικό!

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε ένα εκπληκτικό τρικ που δεν χρειάζεται να είστε ταχυδακτουλουργός ή μάγος για να το πετύχετε. Απλά απίστευτο!

Όπως θα δείτε και εσείς, τέσσερις κοπέλες κάθονται σε αντίστοιχες καρέκλες και γέρνουν την πλάτη τους προς τα πίσω στο ύψος των γονάτων της διπλανής. Στην συνέχεια, η πέμπτη φίλη της παρέας αφαιρεί τις καρέκλες και τότε αυτό που συμβαίνει είναι μαγικό. Οι τέσσερις κοπέλες φαίνονται λες και... αιωρούνται, χωρίς να πέσουν στο πάτωμα. Αν το δοκιμάσετε και εσείς, τότε το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι συμμετέχοντες να έχουν το ίδιο ύψος, προκειμένου να κατανεμηθεί το βάρος να κατανεμηθεί ισόποσα.
Δείτε το βίντεο:


newsit.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com