Υλικά συνταγής
- 4-5 μεγάλες πατάτες
- 200γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
- ½ φλιτζ. τριμμένο τυρί (κεφαλοτύρι, γραβιέρα ή για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα κάποιο τυρί με χαμηλά λιπαρά)
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 4 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- ¼ κ.γ. κόλιανδρος σε σκόνη
- ¼ κ.γ. πιπέρι καγιέν
- αλάτι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.