Υλικά συνταγής
- 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
- 1 αυγό
- 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
- 2-3 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
- ½ φλιτζ. δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος ή 1 κ.σ. δυόσμος ξερός
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 σφηνοπότηρο γάλα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. κοφτό αλάτι
- 1 κ.σ. κοφτό πιπέρι
- ελαιόλαδο για το τηγάνι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos

0 Σχόλια