Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Steven Spielberg και Tom Hanks… ξανά μαζί

Ένα φιλμ που αναμένουν ενθουσιωδώς οι σινεφίλ για την επόμενη σεζόν είναι το νέο πόνημα του Steven Spielberg με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks.
Πρόκειται για μια αποστολή διάσωσης αλλά ο πρωταγωνιστής αυτή τη φορά δεν είναι στρατιώτης. Είναι δικηγόρος και το μόνο του όπλο στη μάχη είναι ο λόγος του.
steven-spielberg-tom-hanks-02
Το ατιτλοφόρητο ακόμα ιστορικό δράμα περιγράφει την ιστορία του James Donovan, ενός πραγματικού προσώπου που μέσω της νομικής του ιδιότητας διαπραγματεύεται μυστικά για χάρη της CIA την απελευθέρωση του Francis Gary Powers, ενός αμερικανού πιλότου που εν μέσω κατασκοπευτικής πτήσης καταρρίφθηκε πάνω από σοβιετικό διαστημικό σταθμό το 1960.
“Είναι μια από τις εκπληκτικότερες ιστορίες για τον Ψυχρό Πόλεμο” είπε ο Spielberg στο EW. “Ο James Donovan είναι ήρωας για εμένα και ο Tom τον έκανε απίστευτα προσεγγίσιμο”.
Αυτή η είναι η τέταρτη κινηματογραφική συνεργασία των δυο τους μετά τα ‘Saving Private Ryan’, ‘The Terminal’ και ‘Catch Me If You Can’. Το cast συμπληρώνουν οι Alan Alda, Amy Ryan και Mark Rylance. Οι βραβευμένοι με Oscar Joel και Ethan Coen έγραψαν το σενάριο.
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2015.
steven-spielberg-tom-hanks-03
steven-spielberg-tom-hanks-04
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com