Υλικά συνταγής
- 8 φτερούγες κοτόπουλου
- 2 πιπεριές τσίλι
- ¼ κ.γ. κάρυ
- 2 λάιμ (ο χυμός και το ξύσμα του)
- ½ κ.γ. τζίντζερ τριμμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.
grizosgatos.blog@gmail.com
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.