Υλικά συνταγής
για τα γιουβαρλάκια
- 500γρ. κιμάς ανάμεικτος (μοσχάρι χοιρινό)
- 8 κ.σ. ρύζι γλασέ
- 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
- ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
- ½ ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
- ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 αυγό
- πιπέρι
- αλάτι
για το αυγολέμονο
- 1 αυγό
- 3 λεμόνια (ο χυμός τους)
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.