Υλικά συνταγής
- 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά)
- 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία χυμό ντομάτας εμπορίου
- 2 ποτήρια νερό περίπου
- 1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
- 1 ξύλο κανέλα
- 3 κόκκους μπαχάρι
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.