Υλικά συνταγής
για τη γαλοπούλα
- 800γρ. στήθος γαλοπούλας
- 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κ.σ. σόγια σως
- 4 κ.σ. λευκό ξύδι καλής ποιότητας
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. εστραγκόν αποξηραμένο
- 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
- αλάτι
- πιπέρι
για το ρύζι
- 1 φλιτζάνι ρύζι μπονέτ
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ½ φλιτζ. κουκουνάρι
- ½ φλιτζ. σταφίδες
- ⅓ φλιτζ. λευκά αμύγδαλα
- 1 ξινόμηλο καθαρισμένο, κομμένο σε ζαράκια
- 1 κ.σ. σόγια σως
- ⅓ φλιτζ ελαιόλαδο
- 2 ½ φλιτζ. νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.